Samen komen we tot een wereldevent

Het jaarlijkse uitje is er een om nooit te vergeten. Ro-events ontzorgd jou aan alle kanten! Graag komen wij samen tot een wereldevent. Alle mogelijkheden staan bij ons nog open; maar wel met een zo laag mogelijke footprint. Wij organiseren graag uitjes die te maken hebben met wind of zonne-energie. Hieronder kun je een aantal suggesties vinden, graag gaan wij voor jou aan de slag!

Windkracht

Laat je door de wind verplaatsen. Een zeilregatta, blowkarten of bijvoorbeeld een kitesurf clinic; Ro-events ontzorgd jouw hierin. Natuurlijk na een dag voor actie is een duurzame BBQ (al dan niet met- of zonder vlees) een mooie aanvulling op jouw evenement!

Duurzame energie

Hoe tof! Een actief uitje met jou en je collega's. Wij organiseren graag jouw uitje op electro-cross motoren, een electro GPS sloepentocht of een indoor actief uitje. Met onze jarenlange ervaring hebben wij de meest uiteenlopende ideeen in onze map.

Teamwork

Makes the dream work,... Ro-events organiseert volledige programma's voor jou en je medewerkers waarbij teamwork centraal staat. Voer samen opdrachten uit, van denkwerk tot samen een einddoel bereiken. of misschien wel een survival weekend/midweek in de ardennen ?