Alles met duurzaam eten

Ro-events ontzorgd ook de culinaire gast. Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren en het coordineren van jouw culinaire uitje. Van een mooi drie gangen diner, duurzame lunch tot aan een interactieve workshop. Alles is mogelijk bij Ro-events! Al onze producten zijn biologisch en laten een zo klein mogelijke foodprint achter. Lokaal is misschien nog wel lekkerder dan wat je van ver haalt.


Fermenteren

Helemaal hip! Groente vermenteren is duurzaam en gezond lekker! In een paar uur leer jij alles over het fermenteren van diverse groente's. Onze professionele chef komt bij jou langs met alle benodigdheden. Natuurlijk neem jij na afloop jouw weckpot mee naar huis. Te combineren met een aansluitend diner of andere duurzame actieve activiteit.

Duurzame workshop

Samen met jouw collega's koken onder het genot van een goed glas wijn? Ro-events ontzorgen jou en jouw gasten. Onze chef neemt alle attributen mee naar een (zelf) gekozen locatie. Na de uitleg start de workshop, deze varieert in duur van 1,5 voor 3 gangen tot 2,5 uur voor 5 gangen. Ook is het mogelijk om de chef alles te laten bereiden en te genieten van een heerlijk diner.

MVO koken

Wil ook jij een steentje bijdragen aan een Maatschappelijk Verantwoorde Onderneming?Samen ga jij met jouw collega's of vrienden koken in een tehuis voor dak- en thuislozen. Deze bijzondere manier van teambuilding straalt door aan alle kanten. Je helpt de samenleving hiermee, maar ook zelf ben je lekker bezig. Dit bijzonder duurzame uitje is te boeken vanaf 15 personen.