FEEST ZONDER WASTE

‘FEESTEN TOT JE ER GROEN VAN ZIET!’

Je wilt de spectaculairste locatie, de lekkerste hapjes en de beste fotograaf voor jouw evenement, maar alles moet wel binnen het budget passen. Door ons te richten op lokale leveranciers en locaties zorgen wij voor een betaalbaar én kwalitatief hoogstaand, duurzaam evenement. Zo proberen we de wereld een stukje beter te maken. Feest zonder waste!

Met onze jarenlange ervaring en persoonlijke aanpak maakt onze eventmanager van elk evenement, groot of klein, een succes. Van personeelsuitje, teambuilding, vergadering, beurs tot productpresentatie en al het overige.


Foodtruck festival

Een sfeervol foodtruckfestival bij jou op het terrein of juist ergens in een weiland? Ro-events verzameld voor jou de meest duurzame opties. Van biologisch afbreekbare borden tot aan een duurzame catering. Vanzelfsprekend ontbreekt de vrolijke aankleding niet op jouw duurzame foodtruck festival! Vanaf 25 tot 5000 personen.

Dansfeest met DJ

Onze professionele en lokaal ingehuurde DJ zet voor jou de heerlijkste paatjes op. Tijdens dit dansfeest wordt iedereen voorzien van duurzame happen en is er bijvoorbeeld een energieopwekkende dansvloer of photobooth. Jouw personeelsfeest kan op eigen locatie of in een professionele discotheek.

Feest op maat

Natuurlijk kan Ro-events niet alle soorten en maten bedrijfsfeesten aankaarten. Graag komen wij samen tot een wereldevent met al jouw wensen en voorkeuren. Onze eventmanager komt graag bij jou langs om alles door te spreken; van ontvangst tot aan de snackwagen aan het eind van jouw wereldevent!